Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Dante 6 - Farligt prassel, Dante!" by Bengt Linder " Book PDF Kindle ePub Free

Dante 6 - Farligt prassel, Dante!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Dante 6 - Farligt prassel, Dante!
  • Author : Bengt Linder
  • Release Date : January 31, 2018
  • Genre: Classics,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 952 KB

Description

TvÀrsan pekade pÄ den falska hundralappen i polisens nypa.
- Farligt prassel, Dante!
- Det var som baddarn. Jag börjar vÀdra morronluft.
- Va??? sa polisen.
- Jag bara menar att jag och min kompanjon glÀder oss Ät att fÄ sÀtta fast den dÀr hummern som prÄnglar ut falska sedlar.
POLARE OCH POLARINNOR
Livet Ă€r en strid, tĂ€nk bara pĂ„ matten i plugget. Vem uppfann matten? Det var bergis en riktig tomte. Inte kunde det ha varit nĂ„n mĂ€nniskovĂ€nlig jeppe i alla fall som önska ungdomens bĂ€sta ... NĂ€, för faderullan! 1 maj pyser vi ut och demonstrerar med plakat som det stĂ„r ”Ner med matten” och ”RĂ€kna med brĂ„k, Dante slĂ„r till!” pĂ„. Sen ockuperar vi plugget, pensionerar mattegubben och kĂ€kar grĂ€ddbakelse och dricker coke. Det Ă€r ungdomens stĂ€mma som ska dĂ„na över vĂ€rlden. Tummis pĂ„ det. Ja, det var vad jag just nu kom att tĂ€nka pĂ„.
Och nu till den hÀr storyn som Àr lite lÀskig pÄ sina stÀllen. Till och med min gubbe Äker pÄ en tjiboblÀngare sÄ han stÄr pÄ örona i brysselmattan! BlÀddra pÄ. Tjena.
/Dante
TvÀrsan ber om sin hÀlsning till din moster i Stöde.
B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Ă€r dokument av sin tid och bör lĂ€sas som sĂ„dana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stĂ„r inte bakom eventuella Ă„sikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dĂ„ vi ser detta som ett digitalt tillgĂ€ngliggörande av historiskt material.


Ebook Free Online "Dante 6 - Farligt prassel, Dante!" PDF ePub Kindle