Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Dante 21 - Ge dom pÄ kulan, Dante!" by Bengt Linder * eBook PDF Kindle ePub Free

Dante 21 - Ge dom pÄ kulan, Dante!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Dante 21 - Ge dom pĂ„ kulan, Dante!
  • Author : Bengt Linder
  • Release Date : January 31, 2018
  • Genre: Classics,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 975 KB

Description

Varm vĂ€lkommen till TvĂ€rsans och mitt nya Ă€ventyr, dĂ€r vi som vanligt möter en del rufflare som försöker stoppa lagen i egen ficka. Med dysterhet mĂ„ste jag Ă€ven tillstĂ„ att vi kommer att möta min syrra Ginger, detta Ă„bĂ€ke som fladdrar runt i tillvaron och fluktar killar i ögonen med sĂ„n djup romantisk lidelse att killarna fĂ„r skavsĂ„r pĂ„ hĂ€larna. I bland fĂ„r denna brud mej att flukta djupt anklagande pĂ„ min gubbe och gumma och dĂ„ har dom mage att försvara sej med: ”Ginger kom före dej.” Svenskarna Ă€r bra pĂ„ bortförklaringar ska jag sĂ€ja.
NĂ„vĂ€l, bröder och systrar, ridĂ„n gĂ„r upp Ă€n en gĂ„ng för ett stunsigt Ă€ventyr uti högsta internationella klass. TvĂ€rsan sitter bredvid mej och sĂ€jer: ”Urg murrm olv groff.” Han har tvĂ„ kotletter i mun igen. Men han menade sĂ€kert nĂ„t vĂ€nligt med det han tuggade ur sej. AlltsĂ„, vĂ€l mött igen, och nu - after the little talk - to the book!
Glad morsning
Dante
B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Ă€r dokument av sin tid och bör lĂ€sas som sĂ„dana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stĂ„r inte bakom eventuella Ă„sikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dĂ„ vi ser detta som ett digitalt tillgĂ€ngliggörande av historiskt material.


Download Ebook "Dante 21 - Ge dom pÄ kulan, Dante!" PDF ePub Kindle